Siirry sisältöön
Ilmoitukset

Ilmoitukset

Kanslian aukioloajat elokuussa

Kanslia on avoinna viikolla 31  klo 9–15. Lukuvuoden alettua keskiviikkona 11.8.2021 kanslia on avoinna klo 8–16.

Abinäytelmä Vedenneidot kuunneltavissa to 27.5.alkaen

Sykin Teiniteatteri tekee historiaa: abinäytelmäksi on valmistunut tragikoominen podcast Vedenneidot. Kylpylässä tapahtuu kummia asioita! Kuultavissa 9. luokille ja lukiolaisille sekä opettajille ja henkilökunnalle. Linkki julkaistaan Wilmassa 27.5. -K 15-

Roolitus:

  • Näyttelemässä Katri Kallio, Alisa Jämsä, Tilda Hyttinen, Otso Linnanvuori, Sonja Lokki, Melissa Ololube, Emil Saulivaara, Nidal Manla ja Weidi Zhong
  • Äänien toteutus Arttu Kokki ja Nooa Savolainen
  • Käsikirjoitus ja ohjaus Liisa Lampi

Koulukirjaston palautukset ja kesälainat

Kesäloma on jo pian ovella. On aika palauttaa kaikki lukuvuoden aikana lainatut koulukirjaston kirjat. Jos olet epävarma, mitä lainoja sinulla on, laita kirjastonhoitajalle Wilma-viesti tai tule koulukirjastoon tarkistamaan. Jos joku lainaamasi kirja on vielä kesken ja haluat lukea sen loppuun, niin koulukirjastolta voit uusia sen myös kesälainaksi, mikäli siihen ei ole varauksia. Kesälainat palautetaan elokuun loppuun mennessä. Tervetuloa kirjastoon!

Perusopetuksen oppilaiden toimintaohjeet lähiopetuksessa

Tartunnanjäljityksen ruuhkautuessa kouluja on ohjeistettu valvomaan tiukasti hygieniaohejeita ja turvavälejä.

Perusopetuksen oppilaiden toimintaohjeet SYK:ssa

  • Noudata turvavälejä.
  • Jokaisella välitunnilla mennään ulos heti oppitunnin päätyttyä.
  • Pese kädet ja käytä käsidesiä ennen oppitunnin ja ruokailun alkua.
  • Yläluokkien oppilailla on maskisuositus.

Oppilaita suositellaan vähentävän sosiaalisia kontakteja mahdollisimman paljon myös vapaa-ajalla. Kavereita on hyvä tavata ulkona turvavälejä noudatten. Sisätiloissa tapaamisia tulisi välttää.

Lukio jatkaa etä- ja peruskoulu lähiopetuksessa

Lukion etäopetusjakso jatkuu 10.1.2021 saakka. Perusopetus ei siirry etäopetukseen. Jos perusopetuksessa olevan oppilaan perhetilanne vaatii koulusta pois jäämistä, huoltaja voi tehdä loma-anomuksen (ilmoitus poissaolosta). Kaikki ensi viikon loppuun asti (20.12.2020) annetut aiemmat rajoitukset jatkuvat 10.1.2020 asti.

Toimintaohje Koronavilkun ilmoittaessa mahdollisesta altistumisesta

1. Saa ja kannattaa jäädä kotiin seuraamaan omaa terveydentilaa kyseiseksi päiväksi ja varotoimena mahdollisesti seuraavaksikin päiväksi. Huoltaja ilmoittaa poissaolon luokanvalvojalle. Tämä on omaehtoinen varotoimi, jolloin en voi tehdä päätöstä etäopetuksesta. Opettajat antavat poissaolevalle ohjeita etenemisestä ja opettaja halutessaan ja pystyessään striimaa oppituntia kotona opiskelevalle.

2. Jos Koronavilkku-ilmoitus tulee oppilaalle kesken koulupäivän, huoltaja tekee päätöksen, lähteekö oppilas kotiin varotoimena vai jatkaako koulussa. Huoltaja ilmoittaa luokanvalvojalle, jos oppilas lähtee kotiin.

3. Koronavilkku-sovellus ei ohjaa oireetonta henkilöä testiin. Jos oireita ei ilmene, kouluun voi palata.

4. omaolo.fi -sivustolla voi tehdä oirearvion, joka ohjaa tarvittaessa testaukseen.

Tässä pandemian tilanteessa on suotavaa ja sallittua jäädä varotoimena kotiin. Perusopetus ei siirry etäopetukseen, mutta omaehtoisesti kotiin jääminen on mahdollista. Omien perhekohtaisten tilannearvoiden perusteella huoltajat ovat yhteydessä luokanvalvojaan, jos oppilas on kotona mutta seuraa opetusta.

Lukio etäopetukseen 3.12.

Lukio-opetuksessa siirrytään etäopetukseen hallitusti tulevan viikon aikana. Maanantaina 30.11.2020 on lukiolaisten etäpäivä joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta. Noudattakaa poikkeuksissa kurssin opettajan ohjetta.

Tiistaina 1.12. ja keskiviikkona 2.12. lukiolaisilla on lähiopetusta. Tällöin käynnistetään 3. jaksossa alkavat kurssit. Lukion rehtori lähettää opiskelijoille ja lukio-opettajille tarkennetut ohjeet mm. siitä, miten etäjakso päätetään ennen kuin joululoma alkaa.

Torstaina 3.12. alkaa lukiolaisilla etäjakso, joka päättyy 19.12.2020. Lukiolaisilla on mahdollisuus käydä koululla opiskeluhuollon kanssa sovituissa yksilötapaamisissa.

Viikonloppuna (28.–29.11.2020) lukiolaisia pyydetään vastaamaan Wilmassa lähetettyyn kyselyyn, jolla kartoitetaan kouluruokajakelun tarvetta etäjaksolla.

Uimahalli suljettu yleisöltä

SYK:n uimahalli on toistaiseksi suljettu koulun ulkopuoliselta käytöltä 27.11.2020 alkaen.

Urheiluhalli on käytössä vain koulun toimintaan.