Siirry sisältöön
Tilojen vuokraus

Tilojen vuokraus

Koulun tilat tarjoavat mahdollisuuksia monipuolisten tapahtumien toteuttamiselle. SYK:ssa järjestetään esimerkiksi luentotilaisuuksia, yhtiökokouksia, teatteriesityksiä, tanssiesityksiä ja konsertteja.

Sijainti ja yhteystiedot

SYK sijaitsee Etelä-Haagassa keskeisellä paikalla. Tulee koululle sitten mistä ilmansuunnasta tahansa, julkiset liikenneyhteydet ovat erinomaiset. Koululla on yli 100 maksutonta autopaikkaa vuokralaisten käytössä iltaisin ja viikonloppuisin. Koulun tilavuokrauksista vastaa Lasse Mikkola, tilavaraukset@syk.fi.

Tarjouspyyntö

Voit pyytää tarjouksen tilojen vuokrauksesta täyttämällä tämän lomakkeen. Selvitämme tilojen saatavuuden ja lähetämme tarjouksen lomakkeella ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen. Voit myös ottaa sähköpostitse yhteyttä osoitteeseen tilavaraukset@syk.fi.

Vuokrattavat tilat

Vuokraamme ulkopuoliseen käyttöön seuraavia tiloja arkisin kello 16 jälkeen ja viikonloppuisin sopimuksen mukaan:

  • Juhlasali sekä näyttämö, joka on varustettu nykyaikaisella ääni- ja valotekniikalla. Teatteritekniikkaa käyttää osaava tekninen henkilökunta. Juhlasalissa on 599 istumapaikkaa.
  • 1. ja 2. kerroksen aulatilat
  • Luokkahuoneita
  • Kolmannen (150 istumapaikkaa) ja neljännen (90 istumapaikkaa) kerroksen ryhmätyötilat
  • Vuokraamme myös uimahallia ja liikuntasalia.

Seuraavan koululukuvuoden varaukset voidaan vahvistaa arviolta 10.6., kun koulun omat aikataulut ovat valmistuneet, mutta alustavia varauksia on mahdollista tehdä jo aiemmin. Teemme varaukset tarjouspohjaisesti. Vuokrausehtojen varausta koskevia kohtia on noudatettava jo varausta tehdessä.

Vuokrausehdot ja näyttämötekniikan esittely

Näyttämötekniikka

Vuokrausehdot