Skip to content
Kouluravintola SYKE

Kouluravintola SYKE

Kouluruokailusta vastaa ISS palvelut, jonka kuusihenkinen tiimi valmistaa ruuan koulun omassa keittiössä. Oppilaat ja opiskelijat pystyvät vaikuttamaan ravintolapalveluihin ruokalatoimikunnassa, johon valitaan syksyllä edustajat luottamusoppilaista sekä lukion teinikunnasta.

Lounas

Ruokailussa on itsepalvelu. Lounaalle saavutaan sekä ala-aulan suunnasta että C-portaasta. Astiat palautetaan fysiikan luokkien suunnassa tai ala-aulassa oleviin vaunuihin. Myös juhla-aulassa on paikkoja ruokailijoille. Astiat palautetaan siellä olevaan palautuspisteeseen.
  • kotiruoka- tai kasvisvaihtoehto sekä peruna/riisi/pasta
  • salaattipöytä (sekoitettu salaatti, irtokasviksia, salaatinkastike)
  • leipäpöytä
  • ruokajuoma (vesi, rasvaton maito, ykkösmaito tai rasvaton piimä)

Ruokailun aikataulu

  • 10.00 3. luokat
  • 10.05 4. luokat
  • 10.10 5. luokat
  • 11.00 8. luokat
  • 11.10 9. luokat
  • 11.15 6. luokat
  • 11.25 7. luokat
  • 12.00 lukio (1.–3. jakso)

Välipala

Välipalamyynnin sujuvuuden vuoksi noudatetaan seuraavaa aikataulua:

  • Klo 13.30–13.45 välitunti on tarkoitettu ensisijaisesti 3.–5. luokkien oppilaille.
  • Klo 14.30–14.45 välitunti on tarkoitettu ensisijaisesti 6.–9. luokkien oppilaille ja lukiolaisille

Yhteystiedot

  • Ravintolan sähköposti: ravintola.syke@iss.fi
  • Palvelupäällikkö Eija Packalén, 050 436 4899, eija.packalen@iss.fi
  • Keittiöpäällikkö Joni Forsberg, 040 152 4729, joni.forsberg@fi.issworld.com

Kouluravintolan säännöt

Kouluravintola SYKEssä käyttäydytään hyvin:

  • mennään vain omalla vuorolla ruokailemaan
  • noudatetaan hyviä ruokailutapoja ja siisteyttä
  • ei käytetä mobiililaitteita
  • maistetaan ruokaa ja salaattia
  • syödään maltillisesti ja kohtuudella
  • keskustellaan rauhallisesti
  • kunnioitetaan ruokaa ja toisia ruokailijoita.