Siirry sisältöön
Menestystä kuvataidekilpailussa

Menestystä kuvataidekilpailussa

Siiriks1

Siiri Sainio 6a-luokalta voitti OP Helsingin järjestämän lasten ja nuorten kuvataidekilpailun 11-13-vuotiaiden sarjassa. Tänä vuonna kilpailun pääteemana oli ”Musiikki herättää tunteita.” Kilpailuun osallistui pääkaupunkiseudulta yhteensä 350 piirtäjää noin 40 koulusta.

Siiri on soittanut selloa jo kahdeksan vuotta. Koska toinen rakas harrastus on kuvataide, oli selvää, että hän halusi osallistua tähän kilpailuun. ”Päädyin ideaan, kun ajattelin, että meren pohja olisi värikäs ja erikoinen ympäristö. Tein työn sekatekniikalla, eli käytin sekä tusseja että puu- ja vesivärejä. Palkinnoksi sain Spotifyn lahjakortin, kaiuttimen, väripaketin ja kilpailutyöni pahville vedostettuna. Osallistuminen tähän kilpailuun oli uusi ja suuri kokemus. Oli jännittävää odottaa tulosta, ja menestyminen oli iso ja ihana yllätys.” SYK onnittelee Siiriä hienosta menestyksestä!

https://www.op.fi/web/op-helsinki/-/op-helsingin-lasten-ja-nuorten-kuvataidekilpailun-tulokset-musiikki-herattaa-tunteita-ja-taiteilijoita?icmp=yl-atiili-1